Ce Este Spuma Poliuretanica?

Viitorul a adus in prezent o metoda completa de izolare termo, fono si hidro.

Spuma poliuretanica se aplica prin pulverizare pe aproape orice tip de suport (beton, lemn, metal etc.) realizand izolatii pentru: mansarde, poduri, acoperisuri, plansee, terase, pereti interiori, pereti exteriori, hale, piscine, bazine, camera frig, containere etc.

Spuma reduce schimbul de aer cu exteriorul prin sigilarea completa a suprafetelor pastrand astfel temperatura constanta in casa. Acest efect izoterm permite ca interventia noastra pentru asigurarea confortului sa fie foarte mica si astfel ne scade costul utilitatilor.

Cum Este Produsa Spuma Poliuretanică?

Spuma poliuretanica este rezultatul unei reactii chimice intre doua componente lichide. Reactia se realizeaza in cateva secunde la fata locului, spuma expandand si umpland toate golurile. Se aplica in straturi pentru a ne asigura ca sigilam orice spatiu si formam o bariera cu exteriorul.

De Ce Spuma Poliuretanica?

Desi poate parea un material nou, spuma poliuretanica este folosita in izolatii de mai bine de 50 ani tocmai fiindca este cel mai eficient material pe care il poti folosi la izolare, avand λ=0.021 W/mK.

1. FARA PUNTI TERMINCE

Aplicarea spumei se face prin pulverizare, in mod continuu si foarte rapid (un acoperis de 100mp fiind izolat in 2-3 ore), spuma intrand astfel in cele mai mici crapaturi, unde se “umfla” si sigileaza perfect intregul acoperis. Puntile termice sunt astfel eliminate complet si pierderea caldurii prin schimbul de aer cu exteriorul nu mai exista.

2. PROTECTIE GENERALA

Odata aplicata, spuma protejeaza lemnul de daunatori si umiditate, pastrandu-l intact cel putin 80 ani, cat este garantata spuma. Durabilitatea izolatiei mansardei este astfel garantata.

3. EFICIENTA SUPERIOARA

Este cu cel putin 50% mai eficienta decat urmatoarea solutie si de pana la 3 ori mai eficienta decat vata bazaltica.

4. FARA CONDENS

Un alt beneficiu al izolarii mansardei cu spuma poliuretanica este ca nu vei mai avea vreodata probleme cu condensul. Acesta este singurul material care protejeaza complet de condens si mucegai chiar si fara o folie anti-condens aplicata. Mai mult, spuma actioneaza in sine ca o bariera de difuzie vapori.

5. FARA FOC

Asemenea vatei bazaltice de calitate, spuma poliuretanica nu arde. Aceasta este organica si respecta cele mai inalte standarde in domeniul protectiei impotriva focului.

Beneficii

– nu permite pătrunderea prafului, alergenilor și poluanților în casă (mediu mai curat);
– crează barieră fonică (nu mai auzi zgomotul ploii fiind ideală pentru sistemele de acoperire cu tablă fălțuită);
– nu permite acumularea de umezeală sau formarea mucegaiului;
– durată de viață mult mai lungă decât sistemele clasice (peste 80 de ani în condițiile în care vata are 10-15 ani dacă este păstrată uscată);
– își păstrează proprietățile pe toată perioada de utilizare;
– reduce semnificativ costurile de întreținere;
– se poate aplica în cele mai mici spații unde alt sistem nu se poate monta;
– îmbunătățește integritatea structurală a construcției fără a o îngreuna (nu tb. să obțineți autorizație de construire sau să realizați expertiza a structurii înainte de aplicare);
– “leagă” elementele casei formând o cochilie protectoare și eliminând “scârțâitul” lemnului;
– aplicarea se face imediat, în câteva ore (în funcție de dimensiunea șantierului) permițând intrarea imediată a echipelor care aplica finisajele;
– fără punți termice (niciun alt material nu poate oferi acest avantaj);
– fără resturi și ambalaje după aplicare (protejarea mediului înconjurator trebuie să fie prima noastră grijă).

Avantaje Spuma Poliuretanica

Alergi tot timpul să găsești cele mai bune materiale pentru casa ta, cea mai bună cărămidă, cele mai bune profile, cele mai bune varuri, dar pierzi din vedere cel mai important detaliu:

PESTE 50% DIN CALDURA CASEI TALE SE PIERDE PRIN ACOPERIȘ!!!

Buna izolare a podului sau mansardei casei tale este cel mai bun partener în lupta cu costurile de întreținere și cel mai bun prieten al confortului tău.
IZOSOL îți oferă cea mai bună soluție pentru termo, fono și hidroizolația casei tale.

În primul rând trebuie să ții cont în alegerea materialului de coeficientul de conductivitate termică λ. Acesta măsoară eficiența materialului în a se opune pierderii de energie. Cu cât această valoare este mai mică cu atât materialul este mai eficient.
Spre exemplu izolația cu spumă poliuretanică este cea mai eficientă având λ=0.021W/mK, iar izolația cu polistiren este printre cele mai slabe, având λ=0.039W/mK.

Merită să investești într-un material de calitate, care nu se va degrada în timp. Izolația terasei este cel mai important loc unde trebuie să nu faci rabat.

Nu degeaba izolatia cu spuma poliuretanică este cea mai folosită în țările dezvoltate

AVANTAJE

• super rapiditate (se poate trece la următoarea etapă a construcției imediat după terminarea aplicării)


• eficiență termică de trei ori mai bună decât a sistemelor clasice


• se realizează un strat continuu de produs, fără rosturi, ruperi sau puncte slabe


• ajută la rigidizarea întregii structuri, “legând” elementele cu care intră în contact


• zero pierderi de materiale pentru construcții

• fără emoții că meseriașul nu a realizat corect izolația (poate fără folie anticondens, poate fără suficiente dibluri, poate nu a folosit adezivul recomandat); aici totul este transparent, ușor de verificat și înțeles

• consultanță gratuită.

Spuma poliuretanică este un material modern, inovator, folosit pentru izolația caselor aflate în zone cu ierni friguroase sau veri toride.
Spuma este un amestec de doua substanțe care atunci când sunt combinate expandează de pana la 100 ori, ajungând astfel în cele mai mici crăpături.
Folosirea spumei poliuretanice ca izolator termic este încă o noutate în domeniu, deși este folosită de mai bine de 50 de ani în toată lumea.
Popularitatea sa crește exponențial pe măsura ce popularitatea materialelor clasice (vata bazaltică, polistiren, celuloză) scade.

Cea Mai Moderna & Eficienta Izolatie TERMO / HIDRO /  FONO

Vezi Portofoliul Complet

Hai sa alegem impreuna solutia optima pentru izolatia locuintei tale

CONSULTANTA GRATUITA
  • Adresa:

Str. Martirilor nr. 39, Buzau

  • Telefon:

0744 523 328

  • E-mail:

izosol.izolatii@gmail.com

  • Social: