Ce Este Poliureea?

Poliurea este o tehnologie în care o acoperire extrem de tolerantă și rapidă este creată prin ajustarea proprietăților a două componente reactive. Întărirea are loc în câteva secunde 5-20sec in functie de formularea respectivului sistem. Datorită durității și elasticității sale, este unul dintre cele mai rezistente acoperiri de pe planetă.

Poliurea este un polimer organic – reacția izocianatului cu o rășină polieterică terminată cu amină, formând un compus asemănător unui material plastic sau de cauciuc care poate fi utilizat în multe aplicatii decat tehnologiile mai vechi – poliuretan, epoxi, vinil ester, neoprene,etc

După cum este definit de PDA(Polyurea Development Asociation) – un înveliș / elastomer de poliurea este derivat din produsul de reacție al unei componente izocianat și al unei componente de amestec de rășină. Izocianatul poate fi aromatic sau alifatic. Poate fi monomer, polimer sau orice varianta de reacție a izocianatului, a cvasi-prepolimerului sau a unui prepolimer. Prepolimerul sau cvasi-prepolimerul poate fi realizat dintr-o rășină polimerică terminată cu amină sau o rășină polimerică terminată cu hidroxil.

Amestecul de rășină trebuie să fie alcătuit din rășini polimerice terminate cu amină și / sau diluanți cu lant terminat cu amină. Rășinile polimerice terminate cu amină nu vor avea nici o parte intenționată de hidroxil. Orice hidroxiluri sunt rezultatul conversiei incomplete la rășinile polimerice terminate cu amină. Amestecul de rășină poate conține, de asemenea, aditivi sau componente non-primare. Acești aditivi pot conține hidroxili, cum ar fi pigmenții pre-dispersați într-un purtător de poliol. În mod normal, amestecul de rășini nu va conține un catalizator (catalizatori).

Hai sa alegem impreuna solutia optima pentru izolatia locuintei tale

CONSULTANTA GRATUITA
  • Adresa:

Str. Martirilor nr. 39, Buzau

  • Telefon:

0744 523 328

  • E-mail:

izosol.izolatii@gmail.com

  • Social: