IZOSOL este o companie care oferă clienților săi cea mai moderna si eficientă izolatie termo, hidro si fono. Este vorba despre spuma poliuretanică (izolatii termo si fono) și poliuree (izolatii hidro). Folosim materiale de cea mai înaltă calitate produsă de cei mai mari producatori la nivel mondial (Basf, Polychem).

Pulverizarea spumei se face cu utilaje noi, de ultima generatie de la Graco, liderul mondial in domeniu si oferim consultanta gratuita pentru a ne asigura ca alegem impreuna solutia optima.

Aplicarea este asigurata de spumari cu experienta de peste 10 ani, acesta fiind cel mai mare atu al IZOSOL.

Beneficiază de consultanta gratuita.

DE CE SĂ PROGRAMEZI O CONSULTANTA?

Intrebarea: “Cat costa pe metru patrat?” nu este prima pe care trebuie sa o adresezi.
Nicio lucrare nu seamănă cu alta, asa ca propunem solutii personalizate adaptate la nevoile clientului. În funcție de destinația spațiului (pod circulabil / mansarda, spatiu de locuit / spatiu de lucru), orientarea care soare si la vânt, umiditate sau tipul reliefului, impun solutii diferite si doar discutand cu agentii IZOSOL puteti alege corect tipul de spuma si grosimea. Consultanta este gratuita, deci nu ai nimic de pierdut.

CE ITI OFERIM?

Realizăm o metodă completă de izolație (termo, fono si hidro) care aderă la aproape orice suprafață (betonul, lemnul, metal, și altele). Aplicarea se face prin pulverizare, realizând-se izolații pentru: acoperiș, mansardă pe astereală, poduri, hale, pereți exteriori și interiori, planșee, … .

Spuma sigilează complet suprafețele și reduce schimbul de aer cu exteriorul, ceea ce înseamnă o temperatură constantă în casă și scăzând costul facturilor.

Oferim:
– izolație termică excelentă (coeficient de conductivitate λ = 0.021W/mK, de 3 ori mai eficientă decât izolațiile clasice);
– costuri mici de încălzire si răcire (reducerea facturilor la energie cu 40-50 % pe an);
– eficiență energetică crescută (sigilăm perfect zona, eliminând complet punțile termice și pierderile de aer);
– izolație fonică excelentă (se diminuează cu 20dB zgomotul ajuns în încăpere dacă aplicăm izolație de 7cm grosime);
– scădem riscul apariției alergenilor și substanțelor poluante în casă (datorită faptului că spuma expandată este solidă și compactă);
– adio umezeală! (aplicăm singurul material izolator din lume care protejează 100% de condens și mucegai);
– izolăm pentru cel puțin 80 de ani (spuma va avea durată de viața cât clădirea pe care o îmbracă (spre deosebire de vata bazaltică sau polistiren care se degradează rapid).

 

Hai sa alegem impreuna solutia optima pentru izolatia locuintei tale

CONSULTANTA GRATUITA
  • Adresa:

Str. Martirilor nr. 39, Buzau

  • Telefon:

0744 523 328

  • E-mail:

izosol.izolatii@gmail.com

  • Social: